KeetVerkeer

Een eigentijds project met doelgerichte activiteiten en middelen ontwikkeld door het ZAT Projectenbureau in samenwerking met Buro TAB uit Hengelo. Dit project beoogt om rijden onder invloed met fiets, scooter en auto vanuit keten bespreekbaar te maken en zien te voorkomen.
 
Steeds meer jongeren vanaf 14 tot 18 jaar zoeken elkaar in het weekend op om samen op privéterrein te chillen en of te feesten. Deze sociale ontmoetingen vinden plaats in zogenaamde keten (bijvoorbeeld een schuur, loods of tuinhuis). Hierbij is drankgebruik een normaal gegeven. Om eigenaren van keten (vaak ouders/familieleden) en jongeren die elkaar in het weekend in een keet ontmoeten wegwijs te maken in de wereld van rijden onder invloed en de gevaren van alcohol, is er een kant-en-klaar voorlichtingspakket ontwikkeld en beschikbaar.  Het pakket wordt onder het productlabel KeetVerkeer door een promotieteam (jongeren) persoonlijk in de keet geïntroduceerd en geïmplementeerd. Het pakket omvat o.a. instructies voor keeteigenaren/bezoekers en diverse nuttige promotieartikelen. In de gemeente waarin KeetVerkeer als project en interventie actief is, worden keeteigenaren en bezoekers daarnaast op een centrale locatie uitgenodigd voor de DéAlcoholShow, waarin keten via een quiz mee kunnen dingen naar een zeer speciale prijs!

KeetVerkeer is als project per gemeente in te zetten. Hierbij wordt vooraf een inventarisatie gemaakt inzake het aantal aanwezige en te bezoeken keten. Op dit moment wordt in Drenthe en Overijssel via het ZAT Projectenbureau en Buro TAB diverse KeetVerkeer interventies uitgevoerd!
 Uitvoerend Team

Promotiemedewerkers (jongeren) van het ZAT Projectenbureau
Management ZAT Projectenbureau en Buro TAB 
 
 
Naam*
E-mailadres*
Adres
Postcode
Woonplaats
Bericht*
* verplicht
 Spring Mix

Lars Behrenroth
in the mix for
www.alcomobilisme.nl

ZATfm in the Mix

Click and listen to......
ZATFM

Digital Radio Station

Guest-Deejay FEB20

DJ Hans Singelenberg

Nieuws


rss
Nederlands Deutsch
© 2022 Koop & Co - Realisatie: Slagkracht